Huis

Geavanceerde Water Conditioner voor Spas

Elke spa eigenaar verdient het om te genieten van geweldige spa water. SilkWater loopt voorop in het Premium spa water conditioning markt – zoals blijkt uit een overvloed aan getuigenissen en certificeringen in een categorie van chemische alternatieven het creëerde.

SilkWater is een gepatenteerde, gepatenteerde formule specifiek ontworpen om zijdezacht, evenwichtige spa / hot tub water te produceren en elimineren de noodzaak voor excessieve chemicaliën.

SilkWater Voor bestaande Spa Owners

Reinigen van uw Spa sanitair met Clean Start

Voorbereiding van uw nieuwe spa voor SilkWater

Geen agressieve chemicaliën

Laat SilkWater het optimaliseren van de prestaties van uw water en kunt u uw spa tijd te genieten. Geniet van een schoner, zachter, trillend water ervaring met SilkWater als het centrale deel van het water onderhoudsprogramma.

Bekijk onze producten
 • GROOT WATER MADE EASY


  Je zal nu meer tijd om uw spa te genieten en minder tijd besteden aan het spelen chemicus hebben. SilkWater is speciaal samengesteld, zonder agressieve chemicaliën en zelfstandigen, afregeling. Zelfs de vervelende geur van chemicaliën wordt geneutraliseerd.

 • MILIEUVRIENDELIJK


  SilkWater is veiliger en makkelijker voor het milieu dan de agressieve chemicaliën die momenteel worden gebruikt in het water zorg onderhoud van de spa's. Er zijn geen speciale procedures of voorzorgsmaatregelen nodig wanneer het tijd is om uw spa leeglopen komt.

 • BESCHERMT Spa Apparatuur


  Als een multi-functionerende, volledig water zorg systeem voor de behandeling, SilkWater producten werken om te helpen verlengen de levensduur van uw componenten spa apparatuur door het afbreken van organische afzettingen en continu remmen verdere opbouw die in uw spa water komt.

  .

 • VERBETERT / STELT H2O PERFORMANCE


  Door het elimineren van organische afzettingen en voortdurend remmen overtollige opbouw, de familie van SilkWater producten helpen laat het water vrij door de binnenleidingen en jet inrichting van de hot tub stromen. Sterker stroomt jets leveren de beoogde kracht van hydrotherapie om uw lichaam en spieren. Andere componenten, zoals de interne boiler, zal beter kunnen functioneren ook. Alle aspecten van de prestaties van uw water zal verbeteren met SilkWater producten als het centrale deel van het water onderhoudsprogramma.

Getuigenissen

Ik overgestapt naar SilkWater toen we onze oude spa vervangen. Met behulp van SilkWater is veel gemakkelijker dan het andere merk ik gebruikte, plus het water ruikt beter. Mijn hot tub dealer aanbevolen SilkWater en ik ben blij dat ze het deed.

George Work (Bloomfield Hills, Mich.)

Producten

Grote Water, Made Easy

<p>Controleer de pH en alkaliteit minder vaak vanwege SilkWater. Minder verwarring en werk, meer tijd voor plezier en ontspanning. SilkWater water conditioner voor spa's is verkrijgbaar in twee maten - 1-liter (die duurt 4-6 maanden) en 2-liter (die 2-3 maanden duurt).</p>

SilkWater Gemakkelijk-Voor (1 & 2-liter flessen)

Controleer de pH en alkaliteit minder vaak vanwege SilkWater. Minder verwarring en werk, meer tijd voor plezier en ontspanning. SilkWater water conditioner voor spa's is verkrijgbaar in twee maten - 1-liter (die duurt 4-6 maanden) en 2-liter (die 2-3 maanden duurt).

SilkBalance: Welcome to Water Care

for more information ABOUT SILKBALANCE, check out our brochure!

[ninja-popup ID=8766]Give me access now![/ninja-popup]